" /> Organisatie - Dinel - Infra
Onze speerpunten richten zich op de Industrie en Oil & Gas voor projecten binnen de olie- en gas winning, distributie en opslagindustrie, chemische en petrochemische industrie

Onze technische professionals know how

Plaats hier uw cv

Krijg als eerste de nieuwste vacatures.

Volledige naam:
E-mailadres:
CV upload:
imh

Dinel Infra

 

Dinel Infra zorgt voor hoogwaardig en deskundig (project-) advies en richt zich op het verlenen van diensten op het gebied van infra (-structuren). De projecten waarvoor Dinel Infra advies verzorgt zijn: Wegen zoals Tunnel technische installaties, verkeersregel installaties, openbare verlichtingsinstallaties. Natte Infra zoals Bruggen, sluizen en gemalen, Rail Infra, Gebouw gebonden installaties, GWW (grond, weg en waterbouw), ondergrondse Infra en civiele techniek. Daarnaast wordt er geadviseerd op projecten binnen de hoogspanning, telecom, glasvezel en Cai.

 

Uw voordeel:

– Ervaren professionals.

– Direct inzetbare benodigde kennis.

– Flexibiliteit voor grote én kleine projecten.

 

Dinel Engineering

 

Dinel Engineering zorgt voor (project-) advisering en verleent diensten op het gebied van management, engineering, en constructieopdrachten. De projecten zijn zowel nationaal als internationaal, binnen een breed spectrum van de techniek. Onze speerpunten richten zich op de Industrie en Oil & Gas voor projecten binnen de olie- en gas winning, distributie en opslagindustrie, chemische en petrochemische industrie, machine bouw, maak industrie, installatie- en energiebranche en de food en farmaceutische industrie. Onze technische professionals zijn opgeleid op MBO-, HBO- en WO-niveau.

 

Dinel Engineering heeft expertise in projecten binnen de disciplines:

– Instrumentation (& Process Control);

– Electrical;

– Piping;

– Mechanical;

– Process;

– Civil & Structural en Projectsupport.

Dinel Automation

 

Dinel Automation richt zich op het adviseren en verleent diensten op het gebied van industriële automatisering, met focus op MES/ERP-, SCADA-, PLC- en DCS-projecten. Dinel Automation ontzorgt u in de uitvoer van uw automatiseringsvraagstuk. U legt op een eenvoudige manier vast wat u wenst en Dinel verzorgt het gehele Systems Engineering traject: Opstellen van Klantwens, Specificatie, Basisontwerp, Detail ontwerp, Implementatie en Integratie van system en softwareapplicatie, tot slot Nazorg, Training en Documentatie.

Uw voordeel:

– Merkonafhankelijke automatiseringsoplossingen.

– Ontzorgt automation traject.

– Beperkt risico en verantwoordelijkheden.

Onze know how hebben we te danken aan jarenlange ervaring op projecten bij gerenommeerde bedrijven, bekende engineeringbureaus en systeemleveranciers.

Specialiteiten van Dinel Automation zijn:

– engineering (EMRA),

– consultancy / projectmanagement,

– systeemconfiguratie,

– software-implementatie,

– inbedrijfstellingen,

– nazorg (training/documentatie),

– Informatisering Technologie.

Dinel Automation heeft expertise in projecten binnen de sectoren:

– energie,

– utiliteit (waterwinning, -zuivering en -distributie),

– olie & gas, petro(chemie), food & pharmacy,

– tankterminals,

– vuilverbranding en -verwerking,

– infrastructuur,

– machinebouw.

technical professionals know how