" /> Dinel - industrie - infra - engineering
Onze speerpunten richten zich op de Industrie en Oil & Gas voor projecten binnen de olie- en gas winning, distributie en opslagindustrie, chemische en petrochemische industrie

Onze technische professionals know how

Plaats hier uw cv

Krijg als eerste de nieuwste vacatures.

Volledige naam:
E-mailadres:
CV upload:
imh

Uw carrière loopt beter bij de professionals van Dinel!

Technical Professionals know how!

Technische branche

Als internationaal werkend technische dienstverlener, staat Dinel al ruim 15 jaar voor ontwikkeling en blije mensen. Als dé kennisbron biedt Dinel vanuit zijn netwerk van technische professionals kennisoplossingen die leiden tot meer.  Dinel wordt gedreven door de overtuiging dat alleen oprechte interesse leidt tot meer.

Wat ons leidt

Mensgerichtheid, kennisontwikkeling en resultaat staan bij ons centraal.

De belangrijkste sectoren waarin jouw expertise tot meer kan leiden zijn:

– Oil & Gas

– Industrie

– Infra

 

Bij onze technische professionals mag een goed arbeidsvoorwaarde pakket niet ontbreken. Wij vinden alleen het beste goed genoeg:

– een uitgebreide pensioensregeling,

– een uitgebreid verzekeringspakket,

– en een competitief salaris is bij ons vanzelfsprekend.

 

Starters

Technical Starters know how!

Dinel YEP

Voor jou als startende engineer heeft Dinel Engineering een uniek programma: Dinel YEP. In dit programma brengen we jou (jonge, goed opgeleide technici): Young Engineering Professionals, oftewel YEP’ers samen met een ervaren job coach van Dinel. Samen met deze job coach zal je een jaar lang praktijkervaring opdoen.

Stages bij Dinel

Technical Students know how!

Dinel Yep

Een stage en/of afstudeeropdracht heeft vaak grote invloed op je carrière en keuzes als jong talent. De Dinel Group en met name Dinel Yep biedt jou als studerend talent de mogelijkheid om op onze projecten stage te lopen en/of af te studeren. Door elkaar in die fase al te leren kennen wordt in veel gevallen de basis gelegd voor een aansluitend dienstverband bij Dinel Yep.

technical professionals know how