" /> Construction Engineer E&I - Dinel
inner1-banner-img

Veelzijdig dienstverlener in de techniek

  • Plaats hier uw CV

Construction Engineer E&I


Solliciteer

“Construction Engineer”

Beschrijving:

Werken voor een internationale, technische dienstverlener op het gebied van Asset Integrity Management? Zoek dan niet verder! Wat is Asset Integrity Management nou eigenlijk? Asset Intergrity Management wil zeggen dat het bedrijf is met een uitgebreid pakket aan oplossingen en gespecialiseerde diensten leveren, die ervoor zorgen dat de bedrijfsinstallaties van haar klanten in de Olie-, Gas-, Chemie- en Energiesector zo optimaal mogelijk ingezet en onderhouden worden.

Voor onze ruim 16500 medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van de klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, een tijdige levering en excellente kwaliteit centraal. Het bedrijf werkt dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van E&I en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore powerplatform.
 

Als Construction Engineer, maak je onderdeel uit van een team gestationeerd in Leiden. Dit team behartigt modificaties aan offshore platformen. Je stelt werkpakketten op voor zowel installaties op land als offshore. Je zorgt ervoor dat het werkpakket een vertaling is van de engineering documenten en een instructie voor de supervisor zodat het werk kwalitatief goed gedaan kan worden.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Je complementeert en implementeert werkpakketten. In overleg met de Construction Team Lead neem je beslissingen omtrent design en mogelijke aanpassingen die leiden tot kostenreductie. Je zorgt er hierbij voor dat er aan alle offshore Quality, Environment, Safety, Health eisen wordt voldaan;
  • Je draagt er zorgt voor dat eventuele conflicten in uitvoering op locatie worden opgelost om zo tegemoet te komen aan productie eisen. Op regelmatige basis ondersteun je bij gesprekken met contractors, leveranciers en het engineering team;
  • Je zorgt voor de administratieve verwerking van alle ontwikkelingen in systemen zoals SAP, je zorgt voor een correcte, up to date administratie;
  • Tevens ben je verantwoordelijk voor het in stand houden van het uitstekende safety record van het gehele project door o.a. het continu aanmoedigen van verbeteringen op dit gebied;
  • Je zorgt er daarnaast voor dat de toeleveranciers en contractors in het bezit zijn en blijven van de vereiste werkvergunningen.

Functie eisen:
Bij het bedrijf hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Je bent dé specialist in jouw vakgebied en je hebt een proactieve en ondernemende instelling.

Specifieke Functie-eisen Construction Engineer

  • Je bent minimaal in het bezit van een HBO opleiding in Electrical Engineering;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een relevante functie in de olie- en gasindustrie;
  • Je bent in het bezit van je VCA VOL, of je bent bereid om deze te halen. Daarnaast ben je bereid tot het volgen van een training voor offshore trips per helikopter en het afnemen van een medische test;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.


ARBEIDSVOORWAARDEN
Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: Standplaats is Leiden
Aantal uur per week: 40 uur
Contractduur: Jaarcontract met mogelijkheid tot vast dienstverband.

Bedrijfsprofiel:

Sinds 1 april 2000 is Dinel werkzaam in de recruitment en werving branche. Door de ervaring heeft Dinel de financiële crisis goed weten te doorstaan. Dit is ons gelukt door veel te veranderen binnen het bedrijf, maar onze kernwaarden zijn we nooit verloren. De persoonlijke aanpak wordt nog steeds gehanteerd en elke klant of kandidaat is belangrijk.

Bent u werkzaam in de Oil & Gas, Infra of Industrie en past deze functie niet bij u? stuur dan uw CV op zodat onze consultants ook voor u de perfecte match kunnen vinden

Gegevens:

Locatie: Zwijndrecht
Functie groep: Technisch
Specialiteit: Elektrotechniek
Ref nr: 83424

Contactpersoon:

Naam: Joyce de Heer
Email: j.deheer@dinel.nl
Tel: +31 01 0234 3573

Solliciteer

Terug
Solliciteren?

Naam *
Geboortedatum *
Postcode *
Stad *
Adres
Telefoonnummer
Mobiel telefoonnummer
E-mail adres *
Upload uw CV
Motivatie
Verder
ik ben beschikbaar
Hoeveel uren per week zou u werkzaam willen zijn?
Welke functie(s) ambieert u nog meer?
Ik heb de gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de toepassing daarvan.
Om veiligheidsredenen vragen wij u deze code over te typen.
*
Solliciteer

Bedankt!

Bedankt voor uw sollicitatie, uw sollicitatie is bijna afgerond. Klik op de link in de mail om uw sollicitatie te bevestigen.

Let op: Deze email kan in uw spam folder terecht komen.

We hebben uw gegevens opgenomen in onze database. U ontvangt voor het inzien en eventueel wijzigen van uw gegevens een e-mail met verdere instructies.

Plaats hier uw cv

Krijg als eerste de nieuwste vacatures.

Volledige naam:
E-mailadres:
CV upload:
imh

technical professionals know how