" /> Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - Dinel

Plaats hier uw cv

Krijg als eerste de nieuwste vacatures.

Volledige naam:
E-mailadres:
CV upload:
imh

Dinel Group MVO

 

Dinel Group heeft als leverancier van  technische  professionals er belang bij om niet alleen de beste professional voor u te vinden, maar daarnaast ook als bedrijf een toegevoegde waarde te zijn.

 

Met name op het gebied van MVO ondernemen brengen we reeds een aantal jaren onze CO2 voetafdruk, de zogenaamde Carbon Footprint in kaart, welke onafhankelijk wordt geverifieerd.

 

Als Dinel Group willen we concreet en aantoonbaar maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Onze invalshoeken zijn mensen, planeet en welvaart door winst.

 

Via concrete stappen dragen wij ons steentje bij, om een zo optimale mogelijk arbeidsomstandigheid te creëren op het gebied van veiligheid gezondheid en welzijn (VGW).  We doen dit door midden in het leven en ons bedrijf te kijken waar we ons steentje kunnen bijdragen, onze ketenpartners inzicht te geven in onder andere onze Carbon Footprint en met deze partijen waar mogelijk de dialoog aan te gaan om gezamenlijk te komen tot energiebesparing en CO2 reductie.

 

Ook om onszelf bewust te maken van onze Co2 uitstoot hebben we een Carbon Footprint Analyse laten maken. We werken zo bewust in onze bedrijfsvoering aan een verminderde uitstoot van Co2 .

Onze Carbon Footprint rapportage is opgezet conform de ISO 14064 en is onafhankelijk door DNV GL Business Assurance B.V. getoetst op betrouwbaarheid van de data. U als  ketenpartners kunt erop vertrouwen dat onze data juist is en u kunt hiermee uw eigen invloed op onze gezamenlijke uitstoot in de keten bepalen. Wij hanteren intern de Co2 prestatieladder methodiek om voor onze bedrijfsprocessen en doelen de vervolgstappen gestructureerd in te vullen en te verbeteren.

 

Dus ook voor onze klant dragen wij met onze Carbon Footprint rapportage bij aan de  verbetering van uw  Co2 prestatie ladder en uw  CO2 emissie.

 

Op deze manier kunnen we een toegevoegde waarde leveren aan u als keten partner. We zijn zo elke dag bezig voor onze mensen, planeet en uiteindelijk winst en welvaart voor alle betrokken partijen.

 

In de downloads vind u onze laatste Carbon Footprint rapportage en de verificatieverklaring.

technical professionals know how