" /> Senior Process Engineer - Dinel
inner1-banner-img

Veelzijdig dienstverlener in de techniek

  • Plaats hier uw CV

Senior Process Engineer


Solliciteer

Beschrijving:

De Senior Process Engineer zal voor diverse klanten werkzaam zijn op de afdeling Process. Verder dien je te beschikken over coaching, controlerende en leidinggevende kwaliteiten waardoor process projecten, binnen de planning en het budget, van a tot z zelfstandig worden uitgevoerd. In de functie van Senior Process Engineer leid je projecten waarbij je nieuwe processen ontwerpt, implementeert én bestaande processen en installaties opschaalt of verbetert. Je zorgt voor de integratie van globale standaarden in het lokale productie proces en/of projecten. Het is daarom belangrijk een bijdrage te leveren aan de technische en organisatorische ontwikkeling van de afdeling.De afdeling bestaat uit (jr.) engineers en laat een groei in activiteiten zien. Als Senior Engineer ben je deprimaire interface tussen de klant en de verschillende interne afdelingen. Je rapporteert direct aan hetAfdelingshoofd.
Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:- Het voeren van variantenstudies- Het opstellen van PFD’s en massabalansen- Het maken van P&ID’s, Process datasheets, hydraulische studies, waterslagberekeningen- Het voorbereiden en leiden van sessies voor HAZOP en Risico Analyses, kostenramingen, ATEX(zonering bepaling)- Specifieke ervaring- Het werken conform een QSHE systeem- Verschillende werkzaamheden in Utilities (stoom/condensaat/proceswater/chemicals)

Functie eisen:

– Je hebt een afgeronde opleiding op WO niveau in de richting Chemische Technologie- Minimaal 10 jaar relevante werkervaring- Proces kennis en proces validatie kennis- Operationele ervaring in een industriële omgeving is een absolute must- Sterk Analytisch, ervaring met onderzoek, statistisch goed onderlegd- Influencing skills, omgaan met hoge complexiteit in een matrix organisatie- Klantgericht en Innovatief- Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.- Resultaatgericht en organisatievermogen- VCA Vol (geen vereiste maar wel bereid te halen)
Verder heb je kennis en/of ervaring:- Specifiek downstream Oil&Gas.- met MS Excel/Word/Powerpoint/Acces/Projects- met optimalisatie methodse (SPC, Lean, Theory of constraints etc)- met Hydraulische simulatie door bv Fluidflow, Pipeflo, Wanda (Deltares)- met Waterslagberekeningen door bv AFT impulse, Wanda (Deltares)- met Unisim (optimization, simulation & heatexchanger tool)

Bedrijfsprofiel:

Onze opdrachtgever is een multidisciplinair ingenieursbureau dat is gespecialiseerd in front-end, basic- en detailengineering, procurement, project- en constructiemanagement. 

Gegevens:

Locatie: Terneuzen
Functie groep: Technisch
Specialiteit: Chemische technologie
Ref nr: 89171

Contactpersoon:

Naam: Joyce de Heer
Email: j.deheer@dinel.nl
Tel: +31 01 0234 3573

Solliciteer

Terug
Solliciteren?

Naam *
Geboortedatum *
Postcode *
Stad *
Adres
Telefoonnummer
Mobiel telefoonnummer
E-mail adres *
Upload uw CV
Motivatie
Verder
ik ben beschikbaar
Hoeveel uren per week zou u werkzaam willen zijn?
Welke functie(s) ambieert u nog meer?
Ik heb de gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de toepassing daarvan.
Om veiligheidsredenen vragen wij u deze code over te typen.
*
Solliciteer

Bedankt!

Bedankt voor uw sollicitatie, uw sollicitatie is bijna afgerond. Klik op de link in de mail om uw sollicitatie te bevestigen.

Let op: Deze email kan in uw spam folder terecht komen.

We hebben uw gegevens opgenomen in onze database. U ontvangt voor het inzien en eventueel wijzigen van uw gegevens een e-mail met verdere instructies.

Plaats hier uw cv

Krijg als eerste de nieuwste vacatures.

Volledige naam:
E-mailadres:
CV upload:
imh

technical professionals know how