" /> Tekenaar civil/stuctural - Dinel
inner1-banner-img

Veelzijdig dienstverlener in de techniek

  • Plaats hier uw CV

Tekenaar civil/stuctural


Solliciteer

Beschrijving:

Vastleggen van monodisciplinaire ontwerpgegevens in tekeningen, het beheren van project-documenten en het opstellen van documentenlijsten in de engineeringfase van het project, conform de opdracht van de discipline/ lead engineer, vaktechnische richtlijnen en het kwaliteit-beleid en de procedures.
Werkzaamheden- Het vervaardigen en opleveren van detail- en lay-out ontwerptekeningen en het opstellen van documentenlijsten, conform de opdracht van engineers, kwaliteitseisen, vaktechnische richtlijnen en methoden en technieken, teneinde de engineers te voorzien van een uitgangspunt voor een volgende ontwerpfase binnen gestelde planning en budget.- Geven van toelichting op de tekeningen aan de engineer en eventueel aan de uitvoerder(s), alsook vanuit de eigen discipline aangeven van mogelijke aanpassingen in het ontwerp, ter verbetering van de kwaliteit en maakbaarheid en desgewenst zorgdragen voor gecompleteerde/gewijzigde tekeningen, teneinde een kwalitatief goed eindresultaat te leveren binnen gestelde planning en budget.- Archiveren, beheren en distribueren van tekeningen en documenten, conform de instructies van de (lead) Engineer, het projectplan c.q. de opdracht.

Functie eisen:

MBO niveau 2, 3,4 of gelijkwaardig, aangevuld met 2 jaar relevante werkervaring en in het bezit van een geldig VCA certificaat.Is goed bekend met de nationale en internationale codes, normen en standaards.Kennis van de Nederlandse en Engelse taal.Windows / MS Office.VOL VCAMicrostationSketch UpKennis van bouwbesluit

Bedrijfsprofiel:

Onze opdrachtgever is een multidisciplinair ingenieursbureau dat is gespecialiseerd in front-end, basic- en detailengineering, procurement, project- en constructiemanagement. 

Gegevens:

Locatie: Terneuzen
Functie groep: Technisch
Specialiteit: Chemische technologie
Ref nr: 89173

Contactpersoon:

Naam: Joyce de Heer
Email: j.deheer@dinel.nl
Tel: +31 01 0234 3573

Solliciteer

Terug
Solliciteren?

Naam *
Geboortedatum *
Postcode *
Stad *
Adres
Telefoonnummer
Mobiel telefoonnummer
E-mail adres *
Upload uw CV
Motivatie
Verder
ik ben beschikbaar
Hoeveel uren per week zou u werkzaam willen zijn?
Welke functie(s) ambieert u nog meer?
Ik heb de gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de toepassing daarvan.
Om veiligheidsredenen vragen wij u deze code over te typen.
*
Solliciteer

Bedankt!

Bedankt voor uw sollicitatie, uw sollicitatie is bijna afgerond. Klik op de link in de mail om uw sollicitatie te bevestigen.

Let op: Deze email kan in uw spam folder terecht komen.

We hebben uw gegevens opgenomen in onze database. U ontvangt voor het inzien en eventueel wijzigen van uw gegevens een e-mail met verdere instructies.

Plaats hier uw cv

Krijg als eerste de nieuwste vacatures.

Volledige naam:
E-mailadres:
CV upload:
imh

technical professionals know how