Joyce de Heer

Team leider / Senior consultant

Achtergrond
Heeft een opleiding tot interieurarchitect gevolgd, maar besloot te doen waar ze echt goed in is: mensen samenbrengen waar passies elkaar vinden. Joyce heeft een veelzijdige job met contact met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Het levellen op alle niveaus, van jasje dasje tot overall, in een chique kantoorruimte tot met helm op een werkplaats bezoeken maakt het voor haar leuk.

Uitstapjes met Heerema (jarenlange werkgever van haar vader) naar o.a. het kraanschip de Thialf en de eerste stappen zetten op het asfalt van de 2e van Brienenoordbrug wakkerden de passie voor techniek aan. Na al die jaren is zij nog even enthousiast wanneer een perfecte match tot stand komt. Het liefst rent zij enthousiast door het kantoor en ontvangt zij high-fives van collega‚Äôs!

Adagium
"Waar een wil is is een weg. Kortom focus op actie!"

Competenties
Creatief, sociaal en een gezonde dosis humor.

Interesses
Bijt zich in diverse hobby's vast: van websites bouwen t/m tuinbestrating. Ze kan het daarna loslaten en naar de volgende. Fitness en 'n gezonde levensstijl zijn blijvertjes.

Wat anderen over Joyce zeggen:
"Joyce is een betrokken, gezellige, spontane collega. Ze loopt over van creativiteit en houdt wel van een grapje. Ze heeft hart voor de zaak."

Joyce de Heer        

Team leider / Senior consultant