Hoe helpen we jouw organisatie?

Wij zien wat jouw organisatie nodig heeft. Door jarenlange ervaring als detacheerder, maar ook als techneut. Met onze expertise koppelen wij aan ieder specifiek vraagstuk de beste professional(s). Zowel permanent als op projectbasis. Technische professionals (op MBO-, HBO- of WO–niveau) die hun vak als geen ander begrijpen, zichzelf graag ontwikkelen en bijdragen aan het realiseren van de ambities van je organisatie. Door inzicht te koppelen aan innovatieve, digitale technologieën en decennialange ervaring weten wij de juiste technische professionals als geen ander te vinden, te bereiken en te raken. 

Focus op de beste professionals

Dinel maakt het verschil door inhoudelijke vak- en marktkennis te combineren met mensenkennis. En daarmee constant menselijke ambities en innovatieve projecten of (loop)banen te verbinden. Dit doen we door te investeren in geDineliseerde professionals. Vakmensen die excelleren/passen binnen jouw bedrijfscultuur en projecten voortvarend (kunnen) leiden. Daag ons uit en we vinden de juiste professional die van toegevoegde waarde is in jouw organisatie.


De allerbeste kandidaat

Continuïteit op lange- en korte termijn

Ervaren, betrokken 
vakmensen


Technologie+Inzicht+Ervaring=Resultaat

T+I+E=R een unieke formule.

TIER dat staat o.a. voor Aanwas en Groei. Dat betekent bij Dinel nieuwe talenten voor je organisatie waardoor groei mogelijk wordt. Groei in projecten, je carrière je organisatie.

Maar het betekent voor Dinel ook Technologie+Inzicht+Ervaring=Resultaat 

Een unieke formule die zorgt voor de beste kandidaat, continuïteit op langen en korte termijn onervaren betrokken specialisten.