Hoe helpen we jouw organisatie?

Wij zien wat en wie jouw organisatie nodig heeft. Door Technologie te combineren met Inzicht en jarenlange Ervaring weten wij voor onze opdrachtgevers het gewenste Resultaat te behalen: de juiste professional op de juiste plek.

TIER, synoniem voor Groei en Aanwas.

Groei van bedrijven, professionals én mensen. En aanwas van de juiste professionals. Daarbij leunt Dinel op passie voor recruitment én techniek. Wij zijn techneuten. En zelf gedetacheerd geweest bovendien. Bij Dinel leven, ademen, eten, ruiken, praten en slapen wij techniek. Dat maakt ons een geschikte sparringpartner van zowel opdrachtgever als professional.

Wij weten wat professionals beweegt, waar ze zich bevinden en hoe wij de juiste aanbieding op het juiste moment bij de juiste professional laten landen. Of deze actief op zoek is of enkel bij het juiste aanbod openstaat voor een switch.

Met onze expertise koppelen wij aan ieder specifiek vraagstuk de beste professional(s). Zowel permanent als op projectbasis. Technische professionals (op MBO-, HBO- of WO–niveau) die hun vak als geen ander begrijpen, zichzelf graag ontwikkelen en bijdragen aan het realiseren van de ambities van je organisatie. 

Dit doen we door te investeren in geDineliseerde professionals. Vakmensen die excelleren/passen binnen jouw bedrijfscultuur en projecten voortvarend (kunnen) leiden. Daag ons uit en we vinden de juiste professional die van toegevoegde waarde is in jouw organisatie!

Ambities waarmaken

Ambities waarmaken

Focus op groei en ontwikkeling

Focus op groei en ontwikkeling

De allerbeste kandidaat

De allerbeste kandidaat

Technologie+Inzicht+Ervaring=Resultaat

Kortweg TIER, synoniem voor Aanwas en Groei. Groei in projecten, carrières en organisaties.

Maar het betekent ook Technologie+Inzicht+Ervaring=Resultaat 

Waarbij de beste match zorgt voor ervaren en betrokken specialisten die zorgen voor groei en continuïteit van organisaties. Op korte- en lange termijn.